PRIVACYVERKLARING

Wanneer je op mijn website actief bent of contact met mij opneemt deel je hoogstwaarschijnlijk persoonsgegevens met mij. Ik ga zorgvuldig met deze gegevens om en houd mij aan de hierbij geldende wet-en regelgeving. Deze wetten gaan over het bewaren en gebruiken van jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leg ik je uit welke gegevens ik van jou in mijn administratie verwerk en wat ik met deze gegevens doe. Deze privacyverklaring geldt voor alle interactie tussen jou en MGT-Holland B.V., de manier van communicatie maakt daarbij niet uit.

MGT-Holland B.V., gevestigd aan de Bemmelseweg 71G te Elst, is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals vermeld in deze privacyverklaring. Je kunt vragen of opmerkingen betreffende jouw privacy versturen naar info@mgtholland.nl .

Wat zijn persoonsgegevens?

Alle gegevens die iets over jou vertellen en gebruikt kunnen worden om jou te identificeren zijn persoonsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan jouw naam, jouw contact-of adresgegevens en jouw BSN. Sommige van deze gegevens zoals ras, geloof of een strafrechtelijk verleden zijn bijzondere persoonsgegevens.

Bijzondere persoonsgegevens

Ik verwerkgeen bijzondere persoonsgegevens. Als dit wel het geval mocht zijn, wordt hier uitdrukkelijk toestemming voor gevraagd.

Persoonsgegevens van personen jonger dan 18 jaar

Ik heb niet de intentie om persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar te verwerken. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker van mijn website en servers ouder dan 16 jaar zijn. Alsjeer van overtuigd bent dat ikpersoonlijke gegevens van een minderjarig persoon heb verzameld zonder toestemming vaneenouder of voogd dan kuntje contact opnemen via info@mgtholland.nl en dan verwijder ik deze informatie.

Wanneer verwerk ik jouw persoonsgegevens?

1) Om je te kunnen helpen als je vragen hebt

Ik help je graag verder als je ergens tegenaan loopt of een vraag voor mij hebt. Jekunt mij bellen, e-mailen, online een formulier invullen of een brief sturen. Ook kan het zijn dat we uw gegevens krijgen via een derden in verband met onze dienstverlening.

Om je verder te kunnen helpen slaan we een aantal gegevens van je op. Op die manier weet ik wie je bent en kan ik ook bij jouw volgende contactmoment terugvinden waar we het over hebben gehad.

Als je vragen voor mij hebt dan sla ik de volgende gegevens van je op: •Naam
•E-mailadres
•Telefoonnummer

•Jouwbericht of telefonisch besproken informatie Wettelijke grondslag:gerechtvaardigd belang.

2) Om offertes op te stellen en naar je te versturen.

Voordat ik voor je aan de slag ga, stuur ik je een offerte. Hiervoor sla ik de volgende gegevens van je op:

•Naam, adres en woonplaats (N.A.W. gegevens bedrijf) •E-mailadres
•Telefoonnummer
•Overige Bedrijfsgegevens

•Kamer van Koophandel nummer
Wettelijke grondslag:gerechtvaardigd belang.

3) Om een overeenkomst uit te voeren.

Als jebij mijproducten of diensten afneemt dan wilje natuurlijk goed geholpen worden en ontvangen wat jehebtbesteldof aangevraagd. Ik slade volgende gegevens op voor het uitvoeren van een overeenkomst:

•N.A.W. gegevens
•Klantnummer
•E-mailadres
•Telefoonnummer
•Bedrijfsgegevens
•Kamer van Koophandel nummer
•Overige door jou aangeleverde persoonsgegevens

Wettelijke grondslag: uitvoering van de overeenkomst

4) Om je te kunnen factureren & incasseren.

De door jou afgenomen producten of diensten moeten natuurlijk ook betaald worden. Als je dit niet doet dan start ik een incassotraject. In verband met facturatie & incasso sla ik de volgende gegevens van je op:

•N.A.W. gegevens
•Klantnummer
•E-mailadres
•Telefoonnummer •Bedrijfsgegevens
•Kamer van Koophandel nummer

Wettelijke grondslag:wettelijk voorschrift.

De beveiliging van jouw gegevens.

Ik heb passende organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik, onrechtmatig of ongeautoriseerd gebruik en verlies.

Hoe lang worden jouw gegevens bewaard?

Voor verschillende gegevensstromen hanteer ik verschillende bewaartermijnen. Natuurlijk heb je altijd het recht om mij te verzoeken jouw gegevens te verwijderen.

E-mail

Afgehandelde e-mailberichten worden jaarlijks gearchiveerd. E -mail ouder dan 5 jaar wordt verwijderd tenzij deze nog relevant zijn voor het uitvoeren van een overeenkomst of oplossen van een geschil.

Facturen en offertes

Facturen en offertes worden na de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar verwijderd. Jouw gegevens blijven tot die tijd aanwezig in mijnfacturatiesysteem.

Jouw rechten

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en te verwijderen. Daarnaast hebje hetrecht om jouw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door mij.

Ook heb je het recht op gegevens-overdraagbaarheid. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@mgtholland.nl .

Aansprakelijkheid

Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die ik verwerk ten behoeve van de in deze overeenkomst besproken punten. Ikaccepteer geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.

Wijzigingen in deze verklaring

De inhoud van deze privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast door mijom in te spelen op nieuwe ontwikkelingen op gebied van wet-of regelgeving of wijzigingen binnen mijn bedrijf. In ieder geval raad ik je aan deze tekst geregeld te raadplegen om op de hoogte te blijven van mijnprivacy beleid.Door na wijzigingen gebruik te blijven maken van de diensten van MGT-Holland B.V. ga je akkoord met deze wijzigingen.

Contact

Heb jeverder nog vragen of opmerkingen? Dan kun jecontact opnemen met mijvia de e-mail, info@mgtholland.nl of per post:

MGT-Holland B.V. t.a.v. Mehmet Ogel Bemmelseweg 71G 6662 PE Elst

MGT-Holland B.V. staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75399938 . Versie: januari 2020